Informatiereeks

‘Denk vroeger aan later!’           

In de 2-delige informatiecyclus, die wij speciaal voor zelfstandige ondernemers op punt hebben gesteld, nemen we de belangrijkste aandachtspunten van uw eindeloopbaanplanning en pensioenvoorbereiding grondig onder de loep.

 

BOUW NU AAN UW TOEKOMST!

Uw toekomst goed voorbereiden is moeilijk in de drukte van elke dag. Toch gaat u als zelfstandig ondernemer uw toekomst best niet onvoorbereid tegemoet.

Op tijd nadenken over later is – zeker voor zelfstandige ondernemers - geen zorg voor later! Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, economisch, sociaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé.

Daarom organiseren wij in uw buurt de informatiereeks ‘Denk vroeger aan later’! Een tweedelige informatiereeks op maat uitgewerkt voor vooruitziende zelfstandige ondernemers.

De reeksen vinden plaats op 16 locaties in Vlaanderen en gaan vanaf midden maart 2021 van start. 

Raadpleeg binnenkort de nieuwe data en locaties via de eventsite www.denkvroegeraanlater.com

 

Tijdens 2 avondsessies geven specialisten u tal van bruikbare tips en een praktische toelichting over verschillende actuele sleutelthema’s van ondernemen 50+ zoals uw pensioen, het overlaten, verkopen of stopzetten van uw zaak, uw vermogen, uw successieplanning, uw sociale bescherming, uw ziekteverzekering, mogelijke uitkeringen en voordelen, belastingen, subsidies, enz. Met deze reeks krijgt u in één keer alles te weten wat belangrijk is voor uw toekomst!

PROGRAMMAREEKS VAN 2 INFORMATIEVE AVONDEN IN 16 VLAAMSE REGIO'S

 

Eerste 
avondsessie

 

 

Tweede
avondsessie

Pensioenregeling, toegelaten activiteit en sociale bijdragen.
Juridisch adviseur Kenniscentrum Liantis.  
Ziekteverzekering, uitkeringen, bijdragen en dienstverlening voor zelfstandigen. Adviseur CM.

Fiscale en juridische gevolgen bij opvolging, overname en stopzetting van de zaak, bedrijf of praktijk. KMO-adviseur KBC Bank & Verzekering.

Kennismaking met Overnamemarkt.be, het referentie online overnameplatform in Vlaanderen.

​Waarom u zeker moet komen!

  • De sessies zijn op maat van zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepen.

  • Zij bevatten tal van gebruiksklare aanbevelingen, nuttige en praktijkgerichte tips, gebracht door specialisten in een heldere taal.

  • U bespaart kostbare tijd: door deel te nemen aan de inforeeks in uw regio komt u als zelfstandig ondernemer in één keer alles te weten over uw toekomst.

  • De informatiecyclus gaat door in uw directe omgeving!

  • Omdat vooruitzien en een goede voorbereiding hét verschil maken voor uw toekomst!

 

Plaatsen en regio’s

De eerstvolgende reeksen van 2 infosessies gaan door in het voorjaar 2021 op 16 plaatsen in Vlaanderen.

De avondsessies starten telkens om 20u00 en eindigen omstreeks 22u00. We voorzien het onthaal vanaf 19u45 met een drankje.

Waar en wanneer?

Data en locaties voorjaar 2021 nog in planning.
Binnenkort online te raadplegen op www.denkvroegeraanlater.com 


Deelnameprijs 2-delige infocyclus
Speciale korting van 25 euro voor leden/klanten van alle partner- en meewerkende organisaties (zie organisaties op de website ‘www.denkvroegeraanlater.com’): u betaalt slechts 95 euro. Voor de tweede en volgende personen betaalt u 45 euro. Bent u geen lid/klant, dan betaalt u 120 euro. Voor de tweede en volgende personen: 55 euro.

Inbegrepen in de prijs: deelname aan de twee infosessies, documentatie, drank bij onthaal, deelnameprijs is 100% aftrekbaar als beroepskosten (art. WIB 92).

Meer info / hoe inschrijven?
Heeft u interesse voor deze infosessies?  Stuur dan al een mailtje met uw contactgegevens naar seminars@integraalvzw.be . Van zodra de nieuwe data en locaties van het voorjaar 2021 gekend, bezorgen wij u via mail alle informatie. Binnenkort kunt u ook de data en locaties van de geplande infosessies in uw buurt raadplegen via de eventsite www.denkvroegeraanlater.com .

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. Het project “Ondernemen 50+: Vandaag en Morgen!” is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen.

Contactinfo:

Integraal vzw, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel • Tel: 02 21 22 221 - Fax 02 40 30 563info@integraalvzw.bewww.integraalvzw.be


© 2017 Proforma